torsdag 24 maj 2007

Förbjud gruppsex

Med anledning av den uppmärksammade domen mot krögarpojkarna och att fallet nu skall prövas i hovrätten så kan jag bara säga att det är fan så strongt av den 19-åriga tjejen. Det kan inte vara lätt att ta om hela skiten en gång till.

För nog låter det helt galet att tingsrätten anser det troligt att hon utsattes för våld och förnedring men att grabbarna möjligtvis, kanske, måhända inte riktigt förstod det. Det är intressant att de uppenbarligen förstod det dagen efter, när de nyktrat till, om man får tro på deras egna sms-meddelanden. Full kille kan inte våldta och allt det där. Nu är ju inte förnedring i sig straffbart. Endast om någon person i sällskapet inte är med på det som sker och visar detta klart och tydligt.

Så vi kommer tillbaka till grundfrågan, fattade grabbarna att tjejen tyckte att leken gått för långt? Egentligen kanske man borde fråga, varför informerade de sig inte om vad tjejen tyckte? Och följdfrågan, hur kan man få grabbar att bry sig om hur tjejer upplever den älskog de idkar tillsammans?

Får jag komma med ett förslag?

Förbjud gruppsex.

Föreställ er det.
Om grabbarna visste att de begick en olaglig handling bara genom att ha sex med kvinnan, nog fan hade de förvissat sig om att hon inte skulle ha anledning att tjalla på dem dagen efter. Exempelvis skulle de troligtvis inte trycka upp prylar i hennes anus, utan hennes uttryckliga godtycke då förstås. Om den sexuella handlingen allena var olaglig, nog fan hade de stannat upp och frågat tjejen vad hon tyckte.

Petig och bakåtsträvande vän av ordningen kommer på detta förslag att opponera sig. Vi kan ju inte lagstadga mot gruppsex!?! Hur skulle det se ut? Om man vill ha gruppsex så måste man väl få ha det.

Ja, det är klart att man måste. Och de personer som vill ha gruppsex kommer också att ha det. Precis som att en femtonårig kille kommer att har sex med sin fjortonåriga flickvän, trots att det är en olaglig handling. Om han behandlar henne väl så finns det ingen anledning att oroa sig. Lagen fungerar preventivt.

Jag fattar inte att ingen har droppat detta tidigare. Och jag tycker att det vore en så jävla ball signal att sända ut till resten av världen. Vi i frigjorda Sverige -tillsammans med danskarna de som uppfann gruppsexet - förbjuder sex med fler än två personer!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men då är det väl lika bra att förbjuda sex överhuvudtaget eftersom det är fler våldtäkter med endast en gärningsman än vad det är gruppvåldtäkter?

Eller så kan man förbjuda att människor existerar.

Anonym sa...

Eller så kan man förbjuda anonyma åsnekommentarer

Anonym sa...

En åsikt har ett berättigande i sig. Det behövs ingen person att knyta den till för att den ska vara relevant och kunna diskuteras.

SubCultOrg sa...

Problemet med förbud är att det är våld... och våld föder våld... När den 15 åriga pojken och den 14 åriga flickvännen senare blir osams... då ökar risken att han med våld tvingar henne till tystand eller att hon brukar sin möjlighet att sätta dit honnom... Samma sak med folk som har gruppsex och senare blir ovänner.

Har på min blogg ett inlägg om aktsamhet... tror det vore mer framkommligt.